راننده وسایل نقلیه سنگین، تکنسین برق، جوشکار، نجار، پرستار، حسابرس مالی، آشپز و …
کشور کانادا با جمعیت حدود سی و پنج میلیونی از معدود کشورهای جهان می باشد که بواسطه جمعیت جوان، وسعت جغرافیایی، وجود زیرساختهای طراز اول فنی و دانشی، دانشگاههای مطرح در کلاس جهانی، امنیت اجتماعی و بیمه های درمانی و کاری مناسب رسما جزء کشورهای مهاجر پذیر است که سالانه حدود ۳۰۰ هزار نفر مهاجر که عموما نیروهای جوان جویای کار هستند را پذیرا می باشد. بر اساس آخرین آمار رسمی دولت کانادا (آوریل ۲۰۱۷) تعداد کارگر شاغل در کانادا (حداقل ۴۰ ساعت در هفته کار) برابر ۱۸،۳۱۱،۲۰۰ نفر می باشد که خود نشان دهنده میزان بالای اشتغال نسبت به جمعیت کل کشور است. کانادا با داشتن میانگین حداقل دستمزد هفتگی ۹۶۷.۵۹$ یکی از کشورهای طراز اول از نظر حداقل دستمزد، در بین کشورهای جهان نیز می باشد.
با توجه به مطالب فوق و در نظر گرفتن تعداد نیروی کار جوان و تحصیل کرده ایرانی جویای کار، کشور کانادا به صورت بالقوه مقصد مناسبی است برای این دسته از جویندگان کار که دارای مهارتهای فنی و یا مدارک تحصیلی بالای دانشگاهی می باشند. نکته بسیار مهم دیگر این است که در اکثر شهرها و استانهای کشور کانادا جوامع غالب، گروه های چند ملیتی با تنوع فرهنگی بالا می باشد که خود عامل تاثیر گذاری است در کمک به یک خانواده یا فرد تازه وارد جهت آشنایی بهتر و راحت تر با محیط و جامعه جدیدی که تازه به آن وارد شده است.
بر اساس آمار رسمی ارائه شده از طرف دولت کانادا (COPS) در ده سال آینده اکثر مشاغل مورد نیاز در کانادا را افرادی با تحصیلات بالای دانشگاهی پر خواهند نمود، ولی با توجه به وسعت کشور کانادا و نیاز کشور به نیروی کار در تمامی حرف و تمام سطوح، دولت فدرال دست استانهای کشور را در انتخاب نیروی مورد نیاز خود از خارج کشور باز گذاشته و استانهای کشور کانادا بنا به نیاز خود اقدام به انتشار لیست مشاغل مورد نیاز منطقه خود می نمایند. بعنوان مثال می توان به استان ساسکاچوان اشاره کرد که به تازگی لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را منتشر نموده که میتوان به برخی از آنها نظیر تکنسین مهندسی عمران، تکنسین نقشه کشی و طراحی، اپراتور ماشین آلات سنگین نظیر جرثقیل و… اشاره نمود.
كانادا کشوری در شمال قاره آمریکای شمالی و دومین کشور پهناور جهان است که بخش زیادی از خاک آن به دلیل سرمای هوا و نزدیکی به قطب شمال، خالی از سکنهاست.
ساختار حکومت در کانادا از پادشاه یا ملکه بریتانیای کبیر، دولت محوری فدرال، دو مجلس سنا و عوام، دولتهای ایالتی و فرماندار کل که به عنوان نماینده ملکه الیزابت (یا به طور کلی پادشاه) ایفای نقش میکند، تشکیل شدهاست. رأی دهندگان کانادا و شهروندان نیز در قاعده این هرم قرار میگیرند. پادشاه کشور کانادا ملکه الیزابت دوم است که قانون به امضا و به نام او رسمیت و ضمانت اجرایی مییابد. این کشور با دارا بودن 10 استان و 3 ناحیه توسط دولتهای مستقل از هم اداره میشود، که در مجموع زیر پوشش دولت فدرال قرار گرفته و کانادای متحد را پدید آوردهاند. این کشور از غرب و شرق به اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام و از شمال به اقیانوس منجمد شمالی و قاره شمالگان محدود میشود و از جنوب و شمال غرب با ایالات متحده آمریکا همسایهاست.
هرچند کانادا پس از روسیه بزرگترین کشور جهان است، اما جمعیت آن تنها حدود یک پنجم جمعیت روسیه است. نزدیک به 90 درصد از جمعیت این کشور تا فاصله 200 کیلومتری مرز آمریکا زندگی میکنند. نزدیکی جغرافیایی این کشور، به آمریکا سبب شده تا روابط اقتصادی کانادا و آمریکا بسیار گسترده باشد، به گونهای که آمریکا و کانادا بزرگترین رابطه اقتصادی را در جهان دارند و حجم معاملات این دو کشور با هم از معاملات هر دو کشور دیگری در جهان بیشتر است. با این حال این رابطه اقتصادی قوی، مضراتی هم برای کانادا در پی داشتهاست. آلودگی ناشی از فعالیت کارخانههای آمریکایی در نزدیکی مرز دو کشور یکی از این مضرات است. کانادا منابع طبیعی فراوانی دارد. آب و هوای آن سرد و در بیشتر نقاط قطبی است. البته آب و هوا، در بخش جنوب غربی، جایی که شهر ونکوور در آن قرار دارد، معتدل است. آبشار نیاگارا، عریضترین آبشار جهان هم در این کشور قرار دارد.
این کشور تا سال 1713 مستعمره فرانسه بود. در این سال انگلیس کنترل آن را در دست گرفت. در قرن نوزدهم کانادا استقلال یافت. این کشور عضو کشورهای مشترکالمنافع است. کنفدراسیون کانادا، زیر تشریفات سلطنت مشروطه مرتبط با پادشاهی متحده اداره میشود.
پایتخت سیاسی کانادا شهر اتاوا است، محلی که در آن مجلس کشور و خانه فرماندار کل قرار دارد. او به صورت تشریفاتی رئیس مملکت است و به عنوان نماینده ملکه الیزابت دوم در کانادا، مستعمره سابق بریتانیای کبیر، زندگی میکند. بر پایه آمار 2006میلادی 138.075 نفر فارسیزبان در کانادا زندگی میکنند.